UNIEKE LOCATIE VOOR UW VOLGENDE VAKANTIE


Onze volledig uitgeruste chalet biedt plaats aan maximaal 12 volwassen en er is ook nog een kinderbed aanwezig. Prijzen zijn inclusief schoonmaak, WIFI, parking, gas en energiekosten. Inchecken is steeds mogelijk vanaf 16u behalve op zondagen. Uitchecken alle dagen tegen 10u behalve op zondagen tot 20u.


Chalet Grand Coo is een vrijstaande woning op een totale oppervlakte van ongeveer 1600m². De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 150m² verdeeld over drie verdiepingen.


De leefruimte met geïntegreerde keuken is open tot in het dak waardoor een unieke sfeer en een groot ruimtegevoel wordt gecreëerd. Op hetzelfde niveau als de leefruimte bevinden zich nog twee slaapkamers en één bijhorende badkamer met toilet. Via de mezzanine wordt de grootste slaapkamer met bijhorend babybed en verzorgingstafel bereikt. Op  de benedenverdieping, die volledig is vernieuwd, bevinden zich nog drie afzonderlijk toegankelijke slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn uitgerust met een bijhorende badkamer met douche en toilet waarvan één slaapkamer met badkamer bijkomend werd uitgerust met een Finse sauna waardoor ook de liefhebbers van wellness hier aan hun trekken komen. 

Het overdekte terras zorgt dat men ook bij regen nog buiten kan vertoeven. De ronde zitbank op het buitenterras, de barbecue, de trampoline evenals de bijhorende speelweide zorgen ervoor dat men van de mooie omgeving kan genieten. Tijdens het winterseizoen evenals in de ochtend- en avonduren kan men genieten in alle rust. 


De chalet is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen of groepen van vrienden die houden van privacy maar met alle activiteiten op wandelafstand (300m). Het is tevens leuk vertoeven op de gezellige terrasjes of in één van de eetboetieks in het centrum van Coo waar tevens de toegang tot het themapark Plopsa Coo is gevestigd.

Dit alles wordt u aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs!


Feesten, evenementen en het laden van elektrische auto's zijn niet toegestaan.


2 huisdieren zijn toegelaten mits een toeslag van 15€/huisdier.


De waarborg bedraagt 300€ en wordt binnen de zeven dagen teruggestort!

6 slaapkamers

3

douches

1

Finse sauna

3

toiletten