FASCINERENDE EVENEMENTEN


Leuke stadjes zoals Malmedy en Spa liggen op een boogscheut met de wagen van het dorpje Coo. Het internationaal bekende circuit van Spa-Francorchamps, de abdij van Stavelot met het Spa-Francorchamps racetrack museum en het december 44  museum in Stoumont zijn zeker het bezoeken waard. Het dorpje Coo is vooral gekend omwille van zijn 15 meter hoge watervallen en het themapark Plopsa Coo. 


Restaurants


Diverse culinaire activiteiten allen op minder dan 500m van de chalet:

- Brasserie - restaurant Au Sommet de la cascade

- Brasserie - restaurant Le Baron

- Piccolo Piazza

- Brasserie du Vieux Moulin

- Friterie FrabelfritesMEER INFORMATIE

Themapark Plopsa Coo


Plopsa Coo is gelegen aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo. Plopsa Coo biedt je een familiedag vol natuurpret. Bovendien is het de ideale bestemming voor een groepsuitstap. Meer dan 30 attracties bieden plezier voor alle leeftijden! Ook de dagelijkse shows brengen jong en oud aan het springen, zingen en dansen! In Plopsa Coo word je overspoeld door een waterval van avontuur!


Geopend van 1 april 2023 tot 5 november 2023.

September en oktober enkel open tijdens het weekend.


MEER INFORMATIE

Coo Adventure


Coo Adventure biedt bezoekers die door de Belgische Ardennen reizen al meer dan 20 jaar een ruime keuze aan sport- en gezinsactiviteiten. Met een zeer breed aanbod (meer dan 25 activiteiten) is Coo Adventure een belangrijke speler voor het toerisme in de regio.

Kajak - Wildpark - Boomklimmen - Speleologie - Paardrijden - Klimmen - Dropping - Mountainbiken - Paintball buiten en binnen - Parachute Skydive - Helikopter drop - Rafting - Skiën, Rodelen, Snowboarden - Schietacademie - E-scooter - Karting - Quad - Ferrari F430 zelf rijden


MEER INFORMATIE